Uzmankoin.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Altcoin Haberleri
  4. »
  5. Altcoin Balinası Tek Bir Proje İçin 93 Cüzdanla Alım Yaptı: Bir Bildiği Mi Var?

Altcoin Balinası Tek Bir Proje İçin 93 Cüzdanla Alım Yaptı: Bir Bildiği Mi Var?

adminkoin1 adminkoin1 -
32 0

Gizlemli bir altcoin balinası yaptığı on milyonlarca dolarlık alımla dikkat çekmeyi başardı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre bir altcoin balinası yaklaşık 1 ay içerisinde 167 milyon dolar değerinde 12,75 milyon dolar değerinde ChainLink (LINK) alımı gerçekleştirdi.

Bu alımlar, yeni açılan 93 cüzdan aracılığıyla yapıldı. Alımların tümü 24 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi. Balina alımları yapmak için dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’e kullandı.

İçeriden bilgi sahibi mi?

Lookonchain analistleri, söz konusu işlemlerin kurumsal bir şirket tarafından yapılıyor olabileceğini öne sürdü. Bu iddiaya dair bir kanıt sunulamasa da, yapılan alımların miktarı ve cüzdan sayısı iddiayı güçlendirmeye yetti.

Bu kurumsal balinanın, LINK’in geleceğinde yaşanacak anlaşmalara veya diğer önemli ayrıntılara dair bilgi sahibi olabileceği ortaya atılan iddialar arasında yer aldı.

Geçtiğimiz yıl ekim ayında kripto para piyasasındaki yükselişin fitilini ateşleyen projelerin başında gelen LINK, önceki performanslarıyla herkesi kendine hayran bırakmayı başarmıştı.

Chainlink (LINK), akıllı sözleşmeleri gerçek dünya verisiyle buluşturmayı hedefleyen bir oracle ağıdır.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %5 yükseliş sergileyen LINK, yazım esnasında 13,85 dolardan işlem görüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir