Uzmankoin.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Altcoin Haberleri
  4. »
  5. Kripto Piyasasında Solana Rallisi! Solana Alternatifi Coinler Dikkat Çekiyor

Kripto Piyasasında Solana Rallisi! Solana Alternatifi Coinler Dikkat Çekiyor

adminkoin1 adminkoin1 -
72 0

Kripto para piyasasında Solana rallisi hız kesmeden devam ederken SOL alternatifi olabilecek coinler şimdiden radarlara girdi.

Yeni yıla girerken Solana fiyatı kripto para piyasasını resmen ateşe verdi. Bir haftadır neredeyse yüzde 70 artış kaydeden SOL token, son fiyat hareketiyle birlikte en mevcut ATH’nin yüzde 55 altında bulunuyor.

Solana platformu Aralık 2023’te, 15 milyon aktif adresle şimdiye kadarki en yüksek ağ etkinliği seviyesine ulaştı. Bu yılın başlarında yaşanan FTX fiyaskosundan sonra fiyatın çökmesini engelleyen benzer bir ağ müdahalesi meydana geldi. Buna ek olarak, fiyatın önümüzdeki haftalarda üst direnç seviyelerine meydan okuması beklendiğinden, yatırımcıların Solana konusunda oldukça iyimser oldukları görülüyor.

Bu haberin yazıldığı tarih itibarıyla son bir haftada 73 dolar civarından 110 doların üstüne tırmanan SOL token rallisinde alternatif coin’lere yönelim de başladı. Öne çıkanlar arasında ise iki proje bulunuyor.

Sponge Token V2 (SPONGEV2) – Hem Kripto Meraklıları Hem De Oyuncuları Çeken Cazip APY’li Proje

Solana alternatifi coin’ler arasında Sponge Token V2 en dikkat çekenlerinden. Sponge Token V2 (SPONGEV2), 100 milyon dolarlık etkileyici bir piyasa değerine ulaşarak kripto para topluluğunu büyüleyen ve çok övülen SPONGE meme coin’in güçlü bir mirasçısı olarak ortaya çıkıyor.

Bu en son sürüm, Sponge V1 sahiplerini V2 ekosistemine sorunsuz bir şekilde geçiren yenilikçi Stake-to-Bridge mekanizmasına dayanıyor. Sponge Token V2 satın almanın tek yolu, V1 tokenlerini köprülemek ve stake etmek. “Köprüleme” terimi, iki farklı blockchain veya ağ arasında varlık transferini ifade ediyor.

Proje, dört yıllık bir süre boyunca staking ödülleri için beklenen yıllık yüzde 40 getiri (APY) sunarak uzun vadeli hedefleri olan yatırımcılar için cazip bir fırsat haline geliyor. Sponge V2’nin sahipleri için kalıcı zenginlik yaratma taahhüdü, kripto para birimlerinin öngörülemeyen dünyasında istikrarlı, uzun vadeli bir yatırım olarak potansiyelini de gösteren bu özellik ile vurgulanıyor.

30 binden fazla kişiden oluşan Sponge V2 topluluğu, proje için temel destek sistemi olarak hizmet verirken güç ve canlılık sergiliyor. Bu topluluk, Sponge V1’in gelişimini ve başarılarını gözlemlemiş ve bu başarılarda rol oynamış canlı bir grup.

Sponge V2 için beklentiler de yüksek. Bunlar arasında en umut vadedeni, önde gelen kripto para borsalarında listelenmek, böylece kapsamını genişletmek ve pazarlanabilirliğini artırmak. Bu büyümeye, daha geniş bir kitleyi çekmek ve pazardaki konumunu güçlendirmek için tasarlanmış oldukça büyük bir pazarlama kampanyası eşlik ediyor.

Sponge Token V2 satın almak için V1 tokenini edinmiş olmak gerekiyor. V1 tokeni olmayanlar ETH ya da USDT ile satın alabiliyorlar. V1 tokenleri daha sonra otomatik olarak Sponge V2 ile değiştirilebiliyor.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Ön Satış Aşamasında Yüksek Performans Gösteren Stake-To-Mine Platformu

Bitcoin Minetrix (BTCMTX), kripto para endüstrisinde dünyanın ilk stake-to-mine tokenini tanıtan yenilikçi bir proje. Bireysel yatırımcıların minimum 10 dolar yatırımla başlayarak Bitcoin madenciliği ödülleri kazanmalarını sağlıyor. Bu çığır açan fikir, yoğun Bitcoin Minetrix token satın alımına yol açarken sadece birkaç haftada 6 milyon dolardan fazla fon toplanmasını sağladı.

Bitcoin Minetrix’in ön satışı, bireysel yatırımcıların karmaşık ve enerji yoğun madencilik ekipmanlarını denetleme yükü olmadan Bitcoin madencilik ekosistemine katılma şansından yararlanmasıyla muazzam bir tepki topladı.

Projenin amacı, giriş engellerini azaltarak ve halkın Bitcoin madenciliğine katılması için basit bir yöntem sağlayarak Bitcoin madenciliğini daha geniş bir kitle için erişilebilir kılmak. Bu, kullanıcıların bulut madenciliği gücü karşılığında BTCMTX tokenleri satın almalarına ve stake etmelerine izin vererek başarılabiliyor.

Bitcoin Minetrix, kripto para yatırımında son derece rağbet gören iki kavram olan stake etme ve madenciliği diğer girişimlerde benzeri olmayan bir şekilde ustaca birleştiren kendine özgü stratejisiyle öne çıkıyor. Stake havuzu, 405 binden fazla BTCMTX’in kilitli olduğu önemli bir katılım sağlıyor. ETH bloğu başına 158,5 token üreten stake mekanizması aracılığıyla pasif bir token oluşturma sistemi sağlıyor. Mevcut yıllık yüzde getirisi (APY) ise yüzde 103 gibi etkileyici bir oranda.

Bitcoin Minetrix projesi, şeffaflık ve kullanıcı dostu olma özellikleriyle karakterize edilen güçlü ve dirençli topluluğuna büyük ölçüde güveniyor. Bu, kullanıcıların aktif katılımını teşvik ediyor. Bitcoin Minetrix mobil uygulaması şu anda tokenlerin yönetimini büyük bir kolaylıkla kolaylaştırmak için geliştiriliyor. Projenin basitlik ve erişilebilirliğe verdiği önem, yalnızca 10 dolarlık minimum satın alma eşiğinde görülürken çeşitli yatırımcı gruplarının platformu kullanmaya başlamasına olanak sağlıyor.

Bitcoin Minetrix, çığır açan stake-to-mine yaklaşımı, etkileyici ön satışı ve çevresel olarak sürdürülebilir madencilik uygulamalarına olan güçlü bağlılığı ile kripto para birimi endüstrisinde devrim yaratacak şekilde konumlandırılıyor. Girişimin Bitcoin madenciliğini demokratikleştirme stratejisi, topluluk etkileşimi ve şeffaflığa verdiği önemle birlikte, potansiyel yatırımcılar için son derece ilgi çekici bir fırsat haline geliyor.

Bitcoin Minetrix token satın almak isteyenler fiyat artışından önce ETH, USDT ve kart ile tokeni web sitesinden elde edebilir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir