Uzmankoin.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Altcoin Haberleri
  4. »
  5. Bu Altcoin 5x Yükselişin Ardından Binance Haberi ile Çakıldı: Yüzde 70 Sert Düşüş!

Bu Altcoin 5x Yükselişin Ardından Binance Haberi ile Çakıldı: Yüzde 70 Sert Düşüş!

adminkoin1 adminkoin1 -
114 0

Hifi Finance (HIFI) son bir haftada %430‘dan fazla yükseliş yaşamasının ardından Binance’de vadeli işlemlere açılmasıyla birlikte ciddi oranda değer kaybetti.

Geçtiğimiz hafta %430’dan değer kazanmasıyla tüm dikkatleri üzerine toplamayı başaran Hifi Finance, bu sefer de yaşadığı ciddi değer kaybıyla gündeme geldi. HIFI, özellikle Güney Kore’nin en büyük borsası Upbit’de ciddi talep görmüş ve 24 saatte 717 milyon dolarlık işlem hacmine ulaşarak kendi rekorunu kırmıştı.

Fakat Binance’de HIFIUSDT vadeli işlem sözleşmesinin TSİ 16 Eylül 17.30’da piyasaya sürülmesiyle birlikte rüzgar kısa sürede tersine döndü. Binance vadeli işlemlere 1,94 dolardan giriş yapan ve saatler içerisinde 2,64 dolara kadar yükselen HIFI, 16 Eylül den bu yana %70’e yakın değer kaybederek 0,7985 dolara kadar geriledi.

Düşüş esnasında ciddi bir negatif fonlama oranına sahip olan HIFI’ın kaderi Binance’de yükselişin ardından listelenen veya vadeli işlemlere açılan birçok projeden farklı olmadı. Binance vadeli işlemler desteğini bir tepe noktası olarak gören yatırımcıların listeleme sonrasında ciddi oranda satış yaptığı ve short (kısa) yönlü işlem açtığı düşünülüyor.

CoinGecko verilerine göre düşüş yönlü eğilimini sürdüren ve son 24 saat içerisinde %32,2 değer kaybeden HIFI, yazım esnasında 0,849 dolardan işlem görüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir