Uzmankoin.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Altcoin Haberleri
  4. »
  5. Ripple Başkanından Joe Biden ve Garry Gensler’a Kripto Para Eleştirisi: Berbat Ettiler!

Ripple Başkanından Joe Biden ve Garry Gensler’a Kripto Para Eleştirisi: Berbat Ettiler!

adminkoin1 adminkoin1 -
116 0

Ripple (XRP) kurucu ortağı Chris Larsen, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) ve Biden yönetiminin kripto para endüstrisine karşı tutumunu sert bir dille eleştirdi.

Ripple Labs kurucu ortağı ve başkanı Chris Larsen 7 Eylül tarihinde Bloomberg’e önemli açıklamalarda bulundu. Larsen, ABD Başkanı Joe Biden ve SEC Başkanı Gary Gensleri resmen topa tuttu.

Ripple’ın 7 Eylül‘de SEC’ye karşı kazandığı kısmi zaferin ardından cesur söylemlerde bulunmaktan çekinmeyen başkan, ABD hukuk sistemini şimdiye kadar kripto para endüstrisine karşı yaptığı yanlışlardan vazgeçmeye çağırdı:

ABD burada kripto para ve blokzinciri politikasında çuvalladı. Bu netliği elde etmek ve bizi oyuna geri döndürmek için ne yazık ki düzenleyiciler yerine mahkemeler aracılığıyla bir başlangıç adımı attık.

Grayscale’in SEC’ye karşı kazandığı zaferi destekleyen Larsen, SEC’nin şimdiye kadar görülmemiş bir darbe aldığını sözlerine ekledi.

SEC Başkanı Gary Gensler’i kripto paralara karşı belirsizliğini koruyan bu atmosferden memnun olmak ve yapıcı çaba sarf etmemekle suçlayan Larsen, seçilen bu zorbalık yolunun ABD’ye yakışmadığını ima etti.

Bununla birlikte Biden yönetiminin yanlış politikaları sonunca ABD’nin kripto para ve blokzinciri liderliğini kaybettiğini savundu. Öte yandan daha yapıcı bir politika izleyen Londra, Singapur ve Dubai’nin kripto para ve blokzinciri alanında öne geçtiğini belirtti:

Amerikan tarzı bu değil. Gary Gensler’de gördüğünüz bu seçilmemiş, güce aç ve gerçekten yanlış yerleştirilmiş karar vericiler aracılığıyla değil, yasama organlarından net kurallara sahip olmalıyız. Bu sektörün sahibiydik ama artık değiliz çünkü Biden yönetimi, her ne sebeple olursa olsun, bu sektörü denizaşırı bir yere itmek istediklerine karar verdi. Tüketicileri koruyan ve aynı zamanda yeniliği kutlayan net kuralları nedeniyle Londra, Singapur ve Dubai küresel kripto başkentleri haline geldi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir