Uzmankoin.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Altcoin Haberleri
  4. »
  5. Coca Cola’dan Yeni NFT Koleksiyonu: Bitcoin Borsası Coinbase’in Base Ağını Seçti!

Coca Cola’dan Yeni NFT Koleksiyonu: Bitcoin Borsası Coinbase’in Base Ağını Seçti!

adminkoin1 adminkoin1 -
103 0

Dev şirket Coca-Cola “Coca-Cola’nın İkonik Sanat Koleksiyonu” adlı NFT koleksiyonunu Base ağı üzerinde hayata geçirdi.

Coco-Cola dikkat çeken “Başyapıt” NFT koleksiyonunu Coinbase tarafından geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen Base katman-2 (L2) blokzinciri üzerinde başlattı. “Onchain Summer” etkinliği kapsamında hayata geçirilen koleksiyonun 16 Ağustos tarihine kadar mint işlemi devam edecek. Koleksiyon Ethereum (ETH) bazlı işlem görüyor ve fiyatı 0.0011 ETH ile 0.014 ETH arasında değişiklik gösteriyor.

NFT serisinin temelinde dünyaca ünlü tabloların Coca-Cola şişesinin üzerinde birleştirilmesiyle oluşan bir dizi sanat çalışması yer aldı. Dünyanın dört bir yanından çeşitli ikonik sanat eserlerini içeren bu NFT koleksiyonunun sanat mimarları arasında Aket, Wonderbuhle ve Vikram Kushwah yer aldı.

NFT koleksiyonunun açıklama kısmında, Edvard Munch’un “Çığlık” tablosundan Johannes Vermeer’in “İnci Küpeli Kız” tablosuna varan birbirinden özel klasik başyapıtların çağdaş bir yorumuna yer verildiği belirtildi:

Başyapıt koleksiyonu, ikonik Coca-Cola şişesi ile iç içe geçmiş ikonik sanat eserleri ile yeni yeteneklerin yeni eserlerini benzersiz bir şekilde bir araya getiriyor. Edvard Munch’un “Çığlık” ve Johannes Vermeer’in “İnci Küpeli Kız” gibi klasik başyapıtları, Aket ve Vikram Kushwah gibi yetenekli sanatçıların çağdaş eserleriyle birlikte uyumlu bir birliktelik buluyor. Bu eserlerin her biri Coca-Cola’nın Masterpiece Global kampanyasında öne çıkan eserlerdi ve şimdi Onchain Summer’a katılan sanat meraklılarının erişebileceği dijital koleksiyonlar haline gelerek yeni bir boyut kazanıyorlar.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir