Uzmankoin.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Bitcoin Haberleri
  4. »
  5. OKX’den Bitcoin ve BRC-20 Tokenları İçin Cüzdan Üzerinde Staking Benzeri Yeni Sistem

OKX’den Bitcoin ve BRC-20 Tokenları İçin Cüzdan Üzerinde Staking Benzeri Yeni Sistem

adminkoin1 adminkoin1 -
81 0

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından OKX, kullanıcıların cüzdan üzerinde Bitcoin (BTC) ve BRC-20 tokenları için staking benzeri yeni sistemini tanıttı.

OKX resmi web sitesi üzerinde yayınladığı gönderide, Bitcoin üzerine kurulmuş BRC-20 protokolünün genişletilmiş bir versiyonu olan BRC20-S protokolünü duyurdu. Geliştirilen protokol sayesinde BRC-20 sahiplerinin topluluğa bağlıklarını gösterdikleri ve Bitcoin ağına katıldıkları için ödüllendirileceği yeni staking benzeri sistemini paylaştı.

Borsa, BRC20-S protokolü sayesinde kullanıcıların Bitcoin veya BRC-20 tokenlarını OKX Wallet üzerinden staking benzeri bir işleme sokabileceklerini açıkladı. Bunun yanı sıra protokolün açık kaynak kodlu olacağı bu sayede kullanıcıların BRC20-S protokolü üzerinde stake havuzları ve tokenlar gibi kendi projelerini oluşturabilecekleri de belirtildi.

Ayrıca bu protokolün OKX Wallet’ın Web3 Earn ürün yelpazesini tamamlayacağı söylenirken yakın tarihte BRC20-S tokenları için bir pazar yeri açılacağı da bildirildi.

OKX İnovasyon Birimi Başkanı Jason Lau, OKX Wallet’ın Bitcoin ve BRC-20 tokenları için staking hizmetleri sağlayan ilk multi-chain cüzdan olduğunu belirtti. Lau, bu protokolün geliştirilmesinde ekosisteme katılmak için daha fazla fırsat talep eden OKX Wallet kullanıcılarının etkili olduğunu dile getirdi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir