Uzmankoin.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Altcoin Haberleri
  4. »
  5. Bu Hafta En Çok Okunan Kripto Haberleri 25 Haziran – 1 Temmuz

Bu Hafta En Çok Okunan Kripto Haberleri 25 Haziran – 1 Temmuz

adminkoin1 adminkoin1 -
71 0

ABD SEC, spot Bitcoin ETF dosyalarının yetersiz olduğunu düşünüyor

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu yatırım yöneticilerinin son başvurularını yetersiz olarak etiketlediğinden , Amerika Birleşik Devletleri’nde spot bir Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) için daha uzun bir bekleyiş olabilir . SEC, Nasdaq ve Chicago Board Options Exchange’e dosyalarının “yeterince açık ve kapsamlı” olmadığını söyledi. Düzenleyici, önerilen gözetim paylaşım anlaşmasıyla ilgili bilgi eksikliğini gerekçe göstererek dosyaları iade etti. Varlık yöneticileri başvurularını yine de yeniden gönderebilir.

Cathie Wood’un ARK’sının bir spot Bitcoin ETF için “ilk sırada” olduğu bildirildi

ARK Investment Management’ın spot Bitcoin ETF yarışında BlackRock’un önünde olduğu bildiriliyor , çünkü hala ABD menkul kıymetler düzenleyicisinde beklemede olan bir önceki başvurusu var. ARK ve 21Shares, Nisan ayında bir spot BTC ETF için üçüncü başvurusunu yaptı ve bu hafta bir gözetim paylaşım anlaşmasını içerecek şekilde değiştirerek BlackRock’un başvurusuna benzer hale getirdi. BlackRock’un 16 Haziran’daki başvurusundan bu yana Valkyrie, WisdomTree ve Invesco gibi diğer yatırım firmaları spot Bitcoin ETF’leri için yeniden başvurdu.

Binance, euro bankacılık ortağının desteğini kaybedecek

Kripto borsası Binance, kullanıcılara mevcut euro bankacılığı ortağı Paysafe Payment Solutions’ın 25 Eylül’den sonra borsayı artık desteklemeyeceğini bildirdi. Binance, SEPA banka havalesi yoluyla euro para yatırma ve çekme işlemleri için yeni bir hizmet sağlayıcıya geçeceğini söyledi. Bunun hangi sağlayıcı olacağını belirtin. Son aylarda Binance, dünyanın dört bir yanındaki düzenleyicilerden gelen tepki dalgalarıyla karşı karşıya kaldı ve bu da çeşitli ülkelerdeki operasyonların durdurulmasına yol açtı.

FTX şu ana kadar varlıklarında 7 milyar doları geri aldı, zimmete para geçirmeyi kapatmak için neredeyse 2 milyar doları var.

26 Haziran’da yayınlanan bir ara rapora göre, FTX şu ana kadar yaklaşık 7 milyar dolarlık likit varlığı geri kazandı ve ek varlık arayışı devam ediyor. FTX ve bağlı kuruluşlardan oluşan FTX Borçluları, şu anda kötüye kullanılan müşteri varlıklarının miktarının 8,7 milyar dolar olduğunu tahmin ediyor. Bu paranın çoğu, yaklaşık 6,4 milyar dolar, itibari para ve stablecoin’lerdeydi. Raporda, eski FTX liderliğinin “müşteri mevduatlarını tesadüfen karıştırmadığı ve kötüye kullanmadığı” iddia edildi.

3AC tasfiye memurları, kurucularından 1,3 milyar doları geri almak istiyor

İflas eden koruma fonu Three Arrows Capital’in (3AC) arkasındaki tasfiye memuru Teneo, kurucuları Su Zhu ve Kyle Davies’ten yaklaşık 1,3 milyar dolarlık fonu geri almaya çalışıyor . Bildirildiğine göre borcun 3AC halihazırda iflas halindeyken ortaya çıktığı ve alacaklıların kayıplarını artırdığı bildirildi. Şirketin alacaklılara 3,5 milyar dolar borcu vardı ve bu da kurucuların potansiyel yükümlülüğünü toplam borcun üçte birinden fazlasını oluşturuyordu. Davies ve Zhu, aktif sosyal medya profillerini sürdürdüler, ancak fiziksel olarak nerede oldukları bilinmiyor, bu da tasfiye sürecini geciktiriyor. Her iki 3AC kurucusu da iflas işlemleri sırasında dijital mahkeme celbi aldı. Bugüne kadar işbirliği yapmadılar.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir