Uzmankoin.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Altcoin Haberleri
  4. »
  5. Celsius Network, altcoinleri BTC veya ETH’ye dönüştürmeyi onayladı

Celsius Network, altcoinleri BTC veya ETH’ye dönüştürmeyi onayladı

adminkoin1 adminkoin1 -
73 0

Tasfiyeler yakın gelecekte fonların alacaklılara dağıtılmasının önünü açacaktır.

Amerika Birleşik Devletleri New York Güney Bölgesi İflas Mahkemesi, iflas etmiş kripto kredi kuruluşu Celsius Network’ün altcoinlerini Bitcoin’e dönüştürme planını onayladı. BTC 30.444 dolar ve Eter ETH Karar, Yargıç Martin Glenn tarafından verildi ve tasfiyeler yakın gelecekte fonların alacaklılara dağıtılmasının önünü açacak.

Teklif, Celsius ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki görüşmelerden sonra resmen onaylandı. İflas hakiminin kararına göre, sorunlu borç veren şunları yapmaya yetkilidir:

“1 Temmuz 2023’ten itibaren, Stopaj veya Saklama hesaplarıyla ilişkili jetonlar hariç, herhangi bir kripto para birimi varlığını BTC veya ETH’ye satın veya dönüştürün.”
2022 yılında iflasla karşı karşıya kalan Celsius,Terra ekosisteminin ve onun Terra (LUNA) ve TerraUSD (UST) tokenlerinin çöküşü, alacaklıları bir çözüm beklemeye bıraktı. Aylar önce iflas başvurusunda bulunulmasına rağmen, son karar yeni olasılıklar getirdi ve yargılamayı uzattı.

Düzenleyicinin menkul kıymetler olarak sınıflandırdığı altcoinler üzerindeki son SEC baskısının ortasında, birçok kripto şirketi altcoinleri BTC ve ETH’ye dönüştürmeye karar veriyor. SEC tarafından menkul kıymetler olarak etiketlenen önemli altcoinler arasında Cardano bulunmaktadır. ADA 0,286 dolar, Solana SOL aşağı doğru 18 dolar, ve Çokgen MATİK 0,6591 dolar Devam eden iflas işlemlerine rağmen, Celsius kısa süre önce Fahrenheit kripto konsorsiyumu tarafından satın alındı. Mayıs 2023’te. Ağ artık yeni sahiplerinin idaresi altında çalışıyor.

İlgili: Celsius alacaklıları, Wintermute’un ‘yıkama ticaretini’ kolaylaştırdığını iddia ediyor – Rapor

Yeni sahipler, gözden geçirilmiş bir iflas planı geliştirme niyetlerini açıkladılar. Bu planların belirli detayları henüz açıklanmamış olsa da, sahiplerin varlıkları yalnızca Bitcoin ve Ether cinsinden dağıtacağı artık açık.

Celsius Network’ün iflasının ardından, Voyager Digital ve FTX gibi şirketler mali zorluklarla karşı karşıya kaldılar ve bu şirketler, alacaklıların geri ödeme taleplerini ele almak için benzersiz stratejiler keşfetmeye yöneltti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir