Uzmankoin.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Altcoin Haberleri
  4. »
  5. Güney Koreli Borsalardan Bu Altcoin İçin Delist Geldi, Fiyat Sert Düştü!

Güney Koreli Borsalardan Bu Altcoin İçin Delist Geldi, Fiyat Sert Düştü!

adminkoin1 adminkoin1 -
70 0

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası Upbit’in bir altcoin için delist kararı vermesi büyük düşüşe neden oldu.

Upbit 29 Haziran tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuruda, Güney Kore’nin önde gelen 4 kripto para borsasının yer aldığı Dijital Varlık Borsası Birliği’nin (DAXA) Augur’u (REP) delist edeceğini bildirdi.

Upbit delist kararını, proje tarafından sağlanan hizmetlerin nerdeyse hiçbirinin düzgün bir şekilde çalışmadığını doğrulayarak aldıklarını belirtti.

Yapılan açıklamada, REP/KRW ve REP/BTC işlem çiftlerinin 13 Temmuz itibarıyla alım-satımının durdurulacağı belirtilirken işlem desteğinin bitmesiyle beraber bütün emirlerin iptal edileceği vurgulandı.

Son güncellemeyle birlikte REP özelinde hiçbir güncelleme, airdrop veya hard fork’un (çatallanma) desteklenmeyeceği bildirildi.

Öte yandan borsa, işlem desteğini sonlandırsa dahi Augur para çekme işlemlerini delist’in ardından 30 gün daha destekleyeceklerini söyledi ve kullanıcılara 12 Ağustos’tan önce varlıklarını çekmelerini tavsiye etti.

Geçtiğimiz yılın sonlarında WAVES (WAVES), DAXA tarafından “yatırım uyarısı” olarak işaretlenmiş, büyük bir değer kaybı yaşamıştı.

Altcoin hakimiyetinin çok yüksek olduğu Güney Kore bu tarz uyarılarda ve delistlerde fiyat üzerinde çok etkili olabiliyor.

Bu doğrultuda CoinGecko verilerine göre REP, duyurunun ardından 4,83 dolar seviyelerinden %20’ye yakın bir düşüşle 3,83 dolar seviyelerine geriledi. REP, yazım esnasında 3,91 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir