Uzmankoin.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Altcoin Haberleri
  4. »
  5. Santiment Açıkladı: Ripple’da Boğa Emareleri Var!

Santiment Açıkladı: Ripple’da Boğa Emareleri Var!

adminkoin1 adminkoin1 -
76 0

On-chain veriler Ripple’da (XRP) büyük bir yükseliş yaşanabileceğini ortaya koydu.

On-chain analitik firması Santiment resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Ripple’da boğa emareleri bulunduğunu dile getirdi.

Ripple, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Cardano’yu (ADA) kıyaslayarak bu kanıya varan Santiment, Ripple’da son bir haftada karlı yatırımcı sayısının zararda bulunan yatırımcı sayısına göre az sayıda bulunduğunu vurguladı.

Genel kanıya göre karlı yatırımcının zararlı yatırımcıdan az olması fiyatta bir yükselişe işaret etmektedir. Öte yandan verilere göre Ripple yatırımcılarının çoğunluğu bir haftadır zararına satış yapıyor ve bu durum da fiyatta bir yükseliş geleceğinin habercisi olarak yorumlanıyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile arasında 2 yıldan fazladır süren menkul kıymet davası bulunan Ripple, son dönemlerde ABD’den gelen haberler olumlu ile birlikte güzel bir yükseliş performansı sergilemişti.

Varlık yönetim şirketi Kralow Capital kurucusu ve kripto hedge fon yöneticisi Thomas Kralow geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, Ripple’ın SEC tarafından kendisine açılan kayıt dışı menkul kıymet davasını kazanması halinde 30 dolara kadar yükselebileceğini ifade etmişti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir