Uzmankoin.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Altcoin Haberleri
  4. »
  5. Bitcoin ‘parabolik ilerleme’, BTC fiyatının 2023’te tüm zamanların en yüksek seviyesi anlamına geliyor

Bitcoin ‘parabolik ilerleme’, BTC fiyatının 2023’te tüm zamanların en yüksek seviyesi anlamına geliyor

adminkoin1 adminkoin1 -
81 0

Credible Crypto, Bitcoin’in geçmiş dürtü hareketleri bir rehber ise, 69.000 $’lık zirvesini gölgede bırakmadan önce yaklaşık dört ayı olduğunu söylüyor.

Bitcoin BTC popüler bir tüccar, 2023’te tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşacağını ve bunun için en sevilen ayın Ekim olduğunu söylüyor.

22 Haziran’daki bir Twitter güncellemesinde Credible Crypto, önümüzdeki dört ayın 69.000 doları aşmak için gereken yükseliş BTC fiyat ivmesini sağlaması gerektiğini savundu.

Ekim, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyeleri için “oldukça mantıklı”

Bitcoin bu ay sağlam bir performans sergiledi ve Credible Crypto devam etme konusunda giderek daha iyimser. Bunu yapmak için, BTC/USD’nin önceki dürtü dönemleriyle aynı çizgide kalması için giderek daha büyük yeşil aylık mumlar sunması gerekiyor.

“Herhangi bir parabolik ilerlemede net olan şey, momentumun katlanarak artması ve tepe noktasında zirveye ulaşmasıdır. Bunu hem 3k-14k hem de 10k-60k’dan önceki dürtüsel hareketlerde görebiliriz” diye açıkladı.

Bu sefer Bitcoin, aylık zaman dilimlerinde başarılı bir şekilde yeniden destek testi yaptı ve şimdi 25.000 dolar muhtemelen yeni bir “parabolik ilerleme” için bir sıçrama tahtası oldu.

“Bunu akılda tutarak, mevcut durumumuzu ele alalım – aylık yeniden test tamamlandı ve şimdiye kadar gördüğümüz en büyük aylık mum, bizi aylık 25k seviyesinin üzerine çıkaran 10k’lık bir hareketti” diye devam etti.

“Bu, genişleme başladığında (ki öyle görünüyor), her seferinde kolayca 10.000’den fazla aylık hareket görmeyi beklediğim anlamına geliyor. Mevcut seviyelerden önceki ATH’ye kadar 40.000 $’lık bir boşluk var. Bu boşluk, mantıksal olarak, eğer bu parabolik bir ilerleme ise, birkaç aylık mum içinde kapatılmalıdır.

Credible Crypto, böyle bir hareket için zamanlama açık olmaya devam ederken, Ekim ayını “oldukça mantıklı bir tahmin” olarak önerirken ekledi.

“Bununla birlikte, hepsi bu kadar – yukarıda sunulan mantığa dayalı bir tahmin,” diye bitirdi sözlerini.

“Ekim ayına kadar tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmalıyız demiyorum, bu yılın sonuna kadar yeni ATH’ye ulaşacağımızı düşünüyorum ve biri beni bunun gerçekleşeceğini düşündüğüm bir ay seçmeye zorlarsa, bu ay olurdu diyorum. ekim olsun Bakalım işler nasıl gelişecek.

Kutlamak için çok mu erken?

Cointelegraph’ın bildirmeye devam ettiği gibi , diğer trader’lar da rekor BTC fiyat seviyelerine geri dönmek istiyor.
Aynı zamanda, herkes BlackRock ve diğerlerinin Amerika Birleşik Devletleri’nde Bitcoin spot fiyat borsa yatırım fonlarını (ETF’ler) başlatmak için yaptığı başvuruların sergilediği son kazanımlara yönelik itici gücün yeşil ışık yakacağına inanmıyor.

Ticaret firması QCP Capital bu hafta uyardı , ABD düzenleyici gözetiminin mevcut yapısı, BlackRock için bile “yakın vadeli” onayların muhtemelen olduğundan daha az olduğu anlamına geliyor .

Cointelegraph Markets Pro ve TradingView’den alınan verilere göre, önceki gün yukarı yönlü oynaklığı azaltan BTC/USD, yazının yazıldığı tarihte 30.000 dolar civarında işlem görüyordu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir