Uzmankoin.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Altcoin Haberleri
  4. »
  5. Binance korkuları azalırken, Bitcoin fiyatı 26 bin dolarlık ‘hızlanma’ bölgesini hedefliyor

Binance korkuları azalırken, Bitcoin fiyatı 26 bin dolarlık ‘hızlanma’ bölgesini hedefliyor

adminkoin1 adminkoin1 -
73 0

ABD makroekonomik politika güncellemelerinden devam eden bir toparlanma, tatil haftasonuna giren BTC fiyatı için daha sürdürülebilir bir ilerleme anlamına gelebilir.

Bitcoin, 16 Haziran Wall Street açılışından sonra üç ayın en düşük seviyelerinden toparlanma devam ederken “önemli bir alana” yöneldi.

Bitcoin, birkaç ayın en düşük seviyelerinden toparlanmayı güçlendiriyor

Cointelegraph Markets Pro ve TradingView’den alınan veriler, Bitstamp’ta BTC/USD paritesinin 26.000$’a yaklaştığını gösterdi.

Bitcoin ( BTC ) fiyatı, devam eden düzenleyici ve makroekonomik baskılar arasında Mart başından bu yana en düşük seviyelerinden bir gecede toparlanma üzerine inşa edildi .

Ticaret şirketi Eight’ın kurucusu ve CEO’su Michaël van de Poppe için 26.000 dolar, boğaların bir sonraki hamlesi için kilit bir seviyeyi temsil ediyordu.

Twitter takipçilerine ABD’deki on Haziran tatiline atıfta bulunarak, “Uzun hafta sonu Pazartesi günü resmi tatille geliyor” dedi .

“Bitcoin için kırılması gereken kritik alan 26 bin dolar. Bu kırılırsa, biraz ivme kazanırız. Hala uzunum, biz de 24.4 bin dolara ulaşırsak hala uzun olur.”

Bu 24.400 dolarlık aşağı yönlü ilgi alanı, çeşitli popüler tüccarlar için zaten odak noktasıydı .

Bunların arasında, daha düşük zaman dilimlerinde daralan bir takoz yapısının bir parçası olarak 26.000 dolara yakın bir getiri öngören Daan Crypto Trades de vardı.

Tüccar arkadaşı Jelle, günün tweet’lerinin bir bölümünde “24.000$’a bu düşüş harika bir fırsat” yazdı ve Twitter kullanıcısının “boğa piyasasına hazır” olduğunu ekledi.

Piyasa, Binance CEO’sunun Fransa’yı “FUD” olarak görevden almasına katılıyor

Bu arada 16 Haziran, Binance’in düzenleyici zorluklar nedeniyle Hollanda’dan tamamen ayrılacağının duyurulmasından saatler sonra Fransa’nın soruşturma işlemlerini başlatmasıyla, büyük borsa Binance için bir başka test oldu .
Ancak piyasalar haberlerden muaf görünüyordu ve CZ olarak bilinen Binance CEO’su Changpeng Zhao, karakteristik bir şekilde, Fransa bölümünü “FUD” olarak adlandırdı – korku, belirsizlik ve şüphe.

“Fransa, düzenlemelere tabi işletmelerin sürpriz (önceden bildirimsiz) yerinde teftişleri, bankalar ve şimdi de kripto para birimleri için bir norm haline geldi. Binance France’ın sürpriz ziyareti birkaç hafta önce gerçekleşti. Bu ‘haber’ değil. Binance France tam bir işbirliği yaptı” diye tweet attı .

“Ayrıca Binance, incelenen tek kripto işletmesi değil. Bu, Paris’teki diğer iyi bilinen kripto işletmelerinin de başına geldi. Binance France, Avrupa’daki amiral gemisi merkezimiz olmaya devam ediyor.”

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir