Uzmankoin.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Bitcoin Haberleri
  4. »
  5. Santiment yöneticisi, Bitcoin miktarının şu ana kadar ölçülemez olduğunu söylüyor

Santiment yöneticisi, Bitcoin miktarının şu ana kadar ölçülemez olduğunu söylüyor

adminkoin1 adminkoin1 -
83 0

Kendine vesayetin en dikkate değer sonuçlarından biri, sirkülasyonu düşürme eğiliminde olması ve bunun da piyasa değerini düşürmesidir.

Bitcoin miktarını ölçmenin bir yolu yok BTC bir endüstri yöneticisine göre, şu ana kadar kişisel cüzdanlara gönderiliyor.

Büyük kripto para birimi borsalarına karşı devam eden davalar nedeniyle devam eden FUD’nin ortasında , yatırımcılar Bitcoin’lerini kripto ticaret platformlarından giderek daha fazla boşaltıyorlar.

Kripto istihbarat platformu Santiment’in verilerine göre , Haziran ortası itibarıyla Bitcoin’in döviz arzı Şubat 2018’den bu yana en düşük seviyesine geriledi . Santiment, büyük borsa çıkışlarının, Binance ve Coinbase etrafındaki belirsizliğin körüklediği kendi kendine gözetimin artmasıyla tetiklendiğini söyledi.

Santiment’in pazarlama başkanı Brian Quinlivan, 15 Haziran’da Cointelegraph’a verdiği demeçte, büyüyen kendi kendine yetme eğiliminin kripto para piyasaları üzerinde büyük bir etkisi olduğunu söyledi.

Kendi kendine gözetimin en dikkate değer sonuçlarından biri, dolaşımı düşürme eğiliminde olması ve dolayısıyla CoinGecko ve CoinMarketCap gibi web siteleri tarafından izlenen piyasa kapitalizasyonunu düşürmesidir.

Quinlivan, “Kripto paralar borsalardan uzaklaştıkça dolaşım kurumaya eğilimlidir” dedi ve artan kendi kendine velayet eğiliminin, durgun madeni paralar şeklinde bir dezavantajı olduğunu da sözlerine ekledi.

Yönetici, “Bu durgunluk, ağın bir bütün olarak azaltılmış faydası nedeniyle piyasa değeri üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olabilir” dedi ve şunları ekledi:

“Ancak, hala sağlıklı bir miktarda döviz faaliyeti olduğu sürece, bu genellikle mevcut olgunun olumsuz etkisini ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır.”

Quinlivan, borsalardan çıkan madeni paraların piyasalar üzerinde daha uzun vadeli bir etkiye sahip olduğuna dikkat çekti. “Tüccarlar bazen balinalar tarafından borsalardan büyük miktarda token alınırsa fiyatların hemen yükseleceğini varsayıyorlar” dedi ve firmanın bunun genellikle çok daha kademeli bir artış olduğunu gördüğünü de sözlerine ekledi.

Santiment yöneticisi, Bticoin’in borsadaki arzının Mart 2020 Kara Perşembe gününde %16,1’den bugün %9,8’e düştüğünü belirtti. Quinlivan, “Bu süre zarfında fiyatlar hala %283 arttı” diye ekledi.

Quinlivan’a göre, kendi kendini saklama eğilimi genişlemeye devam ederken, soğuk cüzdanlarda ne kadar BTC’nin oturduğunu öğrenmek pek mümkün değil. dedi ki:

“Varolan her değişim adresine sahip olduğumuzu varsayarsak, ki kimse bunu yapmaz, o zaman sadece bu bilinen tüm değişim adreslerini çıkararak herhangi bir zamanda soğuk cüzdanlara ne kadar hareket edildiğini tam olarak ölçebiliriz.”

Yönetici, şimdilik blockchain analistlerinin yalnızca en iyi tahminlerini verebileceklerini söylemeye devam etti.

“Borsalardaki tam %9,8 BTC sayımızın, diğer verilere kıyasla biraz farklı olmasının nedeni budur. Quinlivan, “Zaman uzadıkça, daha doğru veriler elde edebiliyoruz” dedi.

Haber, CoinGecko’nun verilerine göre Bitcoin’in piyasa değerinin küçülmeye devam ettiği bir dönemde geldi.

Nisan ortasından bu yana, Bitcoin’in piyasa değeri %15’ten fazla düşerek bu yazının yazıldığı sırada 494 milyar dolara ulaştı. Cointelegraph tarafından daha önce bildirildiği üzere BTC piyasa değeri, Kasım 2021’de BTC fiyatının 68.000 $ ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı 1,28 trilyon $ ile en yüksek noktasına ulaştı .

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir