Uzmankoin.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Altcoin Haberleri
  4. »
  5. Analistten Ripple İçin Büyük İddia: Bu Yıl Zengin Edebilir!

Analistten Ripple İçin Büyük İddia: Bu Yıl Zengin Edebilir!

adminkoin1 adminkoin1 -
74 0

Ünlü kripto para trader’ı Cameron Fous, Ripple’ın (XRP) bu yıl yatırımcıları zengin etme potansiyeline sahip tek kripto para birimi olabileceğini öne sürerken potansiyel risklere de değindi.

Cameron Fous 9 Haziran tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Ripple’ın günlük grafiğindeki yükselen üçgen formasyonuna işaret ederek kripto paranın bu yıl içerisinde yatırımcılarını zengin etme potansiyeline sahip tek kripto para olabileceğini öne sürdü.

Fous konu hakkında şu ifadelerde bulundu:

XRP tüm kripto sektöründeki en yüksek yükseliş paterni modelini kuruyor. Bu yıl sizi zengin etme kapasitesine sahip tek kripto para olabilir. Veya fakir. 

Trader, kripto para birimindeki yükseliş ihtimaline karşı düşüş olasılığını da yatırımcıların dikkatine sundu. Fous konu hakkında bir takipçisine verdiği cevapta, XRP’nin mevcut durumdan %50 daha düşüş göstererek 0,246 dolar seviyesine inebileceğinin altını çizdi.
Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %15,9 değer kazanan XRP, son 24 saat içerisinde %7,5 değer kaybederek yazım itibariyle 0,493 dolar seviyesinden işlem görüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir