Uzmankoin.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ethereum Haberleri
  4. »
  5. EDCON2023, Karadağlı ve küresel Ethereum topluluğu ile kutlama yaparak yüksek bir notla kapanıyor

EDCON2023, Karadağlı ve küresel Ethereum topluluğu ile kutlama yaparak yüksek bir notla kapanıyor

adminkoin1 adminkoin1 -
81 0

EDCON (Topluluk Ethereum Geliştirme Konferansı), Karadağ’ın Podgorica kentinde düzenlenen beş günlük konferansa 68 ülkeden 3.000’den fazla katılımcının damgasını vurmasıyla bu yıl olağanüstü bir biçimde sona erdi.

Konferans boyunca Ethereum geliştiricileri, araştırmacıları ve düşünce liderleri sahneyi süslediler ve Ethereum ağının geleceği, sıfır bilgi teknolojisinin önemi, genişleyen katman-2 ekosistemi, kamu malları ve diğer önemli gelişmeler hakkındaki vizyoner içgörülerini paylaştılar.

Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin, acil öncelik konularına dayalı olarak Ethereum için bir geleceğin haritasını çıkardı. Ethereum için ölçeklenebilirlik, L2 çözümleri tarafından ele alınıyor, ancak birlikte çalışabilirlik eksikliği devam ediyor. Kullanıcı hesabı güvenliği en önemli hale geliyor, ancak çoklu imza ve sosyal kurtarma mekanizmaları tarafından ele alınabilir. Buterin gizli adresler ve ZK sosyal kurtarma önermesine rağmen, mahremiyet daha sonra bir endişe kaynağı haline gelir. Sonuç olarak — ZK REAM: “Çevremdeki Her Şeyi Sıfır Bilgi Yönetiyor.”

Etkinlikte, Ethereum Foundation’dan Tim Beiko, Skylar Weaver, Barry Whitehat, Piper Merriam, Andy Guzman ve Leo Lara; UETH’nin yöneticisi Cy Li; StarkWare’in kurucu ortağı Eli Ben-Sasson; Gitcoin’in kurucu ortağı Scott Moore; ve The Network State’in yazarı Balaji Srinivasan.

UETH elçi grubu (De University of Ethereum) tarafından başlatılan ETH Montenegro, sahnede sunum yaptı ve etkinlik sırasında gönüllü olarak katkıda bulundu. İleriye bakıldığında, EDCON, Karadağ’daki bu son EDCON’u karakterize eden aynı coşku ve ilhamla yerel toplumu ateşlemeyi amaçlayarak 2024’te Japonya’da gerçekleşecek.

EDCON Hakkında

De University of Ethereum, ETHPlanet ve UDG tarafından düzenlenen EDCON , 2017’den bu yana 13.000’den fazla katılımcı, 3.500 geliştirici, 450 konuşmacı, 600 proje, 500 destekçi ve 400.000 çevrimiçi görüntüleme çeken, kâr amacı gütmeyen yıllık bir Ethereum konferansıdır. Dünya çapındaki Ethereum topluluklarının iletişimini ve etkileşimini artıran Ethereum ekosistemi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir