Uzmankoin.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Altcoin Haberleri
  4. »
  5. Binance CEO’su: Bir banka satın almak, kripto para biriminin bankadan kaldırma sorununu çözmez

Binance CEO’su: Bir banka satın almak, kripto para biriminin bankadan kaldırma sorununu çözmez

adminkoin1 adminkoin1 -
83 0

Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao, dünya genelinde kripto şirketlerinin devam eden banka bankalarından çekme işlemlerinin ortasında bir banka satın almayı düşündü . Ancak CZ’ye göre, düzenleyici karmaşıklık ve sermaye gereksinimleri, Binance için bunu akılsız kılıyor. Kripto yöneticisi, “Gerçek, konseptten çok daha karmaşık” dedi. Binance, bu yılın başlarında Amerika Birleşik Devletleri’nde bir banka ortağı bulmakta güçlük çektikten sonra, yakın zamanda Avustralya’daki fiat rampa içi ve rampa dışı ortağını kaybetti. Şirket, ülkede yeni bir ödeme sağlayıcısı arıyor.

Binance, 2017 yılında Changpeng Zhao tarafından kurulan dünyanın en büyük kripto para borsalarından biridir. Şirketin genel merkezi Malta’dadır ve Singapur, Japonya ve Amerika Birleşik Devletleri gibi ülkelerde ek ofisleri bulunmaktadır.

Binance, Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve diğerleri dahil olmak üzere çok çeşitli kripto para alım satım çiftleri sunar. Platform ayrıca marj ticareti, vadeli işlem ticareti ve staking gibi çeşitli ticaret araçları ve özellikleri sunar.

Binance, alım satım hizmetlerine ek olarak, platformdaki alım satım ücretlerini ve seyahat rezervasyonu ve çevrimiçi alışveriş gibi diğer hizmetleri ödemek için kullanılabilen kendi kripto para birimi Binance Coin’i (BNB) de piyasaya sürdü.

Binance, kullanıcı dostu arayüzü, düşük işlem ücretleri ve geniş madeni para seçenekleri nedeniyle kripto para birimi tüccarları için popüler bir seçim haline geldi. Bununla birlikte, bazı ülkelerde düzenleyici zorluklarla karşı karşıya kaldı ve diğerlerinde düzenleme eksikliği ve kara para aklama potansiyeli nedeniyle yasaklandı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir