Uzmankoin.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Altcoin Haberleri
  4. »
  5. Tether CTO’sundan ABD’nin Borcuna Dair Yorum Yaptı

Tether CTO’sundan ABD’nin Borcuna Dair Yorum Yaptı

adminkoin1 adminkoin1 -
85 0

Tether CTO’su Paolo Ardoino, ABD borcunun temerrüde düşme olasılığının neden düşük olduğunu ifade etti.

Tether CTO’su Paolo Ardoino, ABD borcunun temerrüde düşme olasılığının neden düşük olduğunu ifade etti.

Tether CTO’su Ardoino, ABD borcu hakkında yorumlarda bulundu. En büyük stablecoin’in yaratıcısı olan şirket CTO’su açıklamalarını aktardı.

Tether CTO’su Paolo Ardoino ABD Borcu Hakkında Konuştu

Tether CTO’su Paolo Ardoino, ABD ekonomisi için “felaket” sonuçları olacağı için potansiyel bir ABD temerrüde düşme olasılığının düşük olduğunu söyledi.

The Scoop podcast’inde konuşan Ardoino açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

 “Bence potansiyel ABD temerrüdüyle ilgili bu şey, bu arada, olacağını sanmıyorum. Yani bu durum, ABD ekonomisi için felaket olur. Sanırım herkes neler olup bittiğini ve ne olacağını izlemek için sıkı oturmak.”

Ardoino, likiditenin kuruduğu piyasada işleri sarsmak için hangi olayların katalizör olabileceğini tartıştı. Bitcoin 20.000 doların altından 27.000 dolara yükselirken, faiz oranları yükseldiği için genel olarak daha değişken yatırımlar için biraz daha az alan olduğunu belirtti. İnsanların daha kesin olan yüzde 5’lik bir verime yöneldiğini de sözlerine ekledi.

CTO açıklamalarına şöyle devam etti:

“Böylece, genel olarak, Tether‘in piyasa değerinde büyümesine rağmen, tüm stablecoin piyasasını bir toplam olarak görüyorsunuz, bence tüm zamanların en yüksek seviyelerinden %23 düştü çünkü sonunda insanlar kendi başlarına oturmayı tercih ediyor.” dolar ve bundan faiz kazanın ve böylece bu likiditeyi kripto pazarlarına fiilen yeniden yatırmak için daha az yer, daha az likidite bırakır.”

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir